Tuesday, December 11, 2012

Geng Pengembaraan ke Muzium Polis

Rasa nya dah few week dah kami ke Muzium Polis Diraja Malaysia ni... kami pun actually baru discover tempat ni. sbabnya syahmi minta sgt dengan polis dan segala badan beruniform yg ada senapang, pistol dan gajet2 lain...
sesiapa yang nak tau di mana Muzium Polis ni, actually opposite Planetarium Negara. dekat dekat dgn kawasan Masjid Negara, Pusat Kesenian Islam, Bird Park... Free entrance, sesiapa pun boleh masuk.
 Kat dalam ni tak leh amik gambar tapi kami curi2 gak amik sekeping dua untuk kenangan...

 to be honest muzium ni sangat bagus and ada byk informasi yang kita tak tau or kita tak amik pot selama ni.kalau bebudak sekolah nak buat kajian mmg banyak la info boleh dpt.
 Muzium ni tak la seluas muzium negara atau muzium kesenian islam tp sgt compact...
all in all, we had great 3 hours there. the happiest person of course Syahmi :)

No comments: