Friday, November 16, 2012

Syahmi's Graduation - Young Ambassadors

Tahun ni YA buat graduation di sekolah je... last year buat di Dewan Risda, sbb nya kalau ikut Teacher Yasmin, the pricipal, ramai parents complaint sbb last year kena byr mahal..ehmm takpe la, nak wat cemana kan... kat sekolah pun kat sekolah la... 
 Graduation YA ni happened just 2 days lepas kita balik dari GC, still penat lg tp Syahmi sgt bersemangat nak pergi school even after we've just touched down... rupanya dia lead bacaan Al-Fatihah during the event..
 Alhamdulillah...Alhamdulillah... we are very proud of u syahmi...walaupun just a simple participation, it meant so much to us...

 terharu nengok dia di depan sana... budak manja yang macam pemalu rupanya berani...

 ni dia tgh beratur utk ambil sijil from Teacher Yasmin...

 Syahmi with Teacher Yasmin and teacher Ira

 nengok dua gambar kat bawah ni..Syahmi and Syafiq...ni memang bestfriend ni... dari 4 years old derang berkawan... cute sgt budak berdua ni...teacher pun tau yg derang ni rapat, so kalau ada group assignment ke selalu put them together...

 macam utk sceince project ni pun they were put in the same group...Group Volcano... patut la ada sekali balik rumah, merah baju kena pewarna rupanya sbb science project ni...

 syahmi became the narrator...

 The 3 of them (Syafiq, Syahmi and marissa) at their booth...
 kagum nengok at 6 years old, they managed to prepare this..Bravo Syahmi and the rest of YA students.
Mummy doa kan Syahmi akan terus berani dan semoga kejayaan sentiasa bersama Syahmi...

No comments: