Monday, October 01, 2012

Geng Makan Makan

Prgram masak masak bersama aida...pastu program makan makan bersama sity and fishie...sorry masa fishie dtg dah kekeyangan so takde lak gambar fishie...

 pagi tu pegi pasar tani dgn poek beli ketam gemuk gemuk, beli lala, beli udang.... pastu pegi cold storage dgn aida beli musseld and segala herbs, cheese and macam2...kali ni program makan rumah ila, tapi aida yg expert masak ni bertindak sbg guru and advisor....ooo rupanya nak masak2 mcm ni kena berani mencuba n guna common sense waktu nak beli brg....heheh kalau ada recipes lagi bagus tp kalau takde buat mcm kami,
 alhamdulillah..food semua sedap... ehheh sendiri masak sendiri puji.... ketam mmg best seller item masa tu... mussles with cheese also....
All in all, we had great makan2 and catch up time session. thanks korang sudi dtg...esp azrai n pojee yg squeeze their time between their deadlines and travelling date....sbb besok pagi nya kedua dua hero no nak fly lagi...len kali kita main masak2 lagi ye...

3 comments:

Lenny said...

oh.. yang aku termiss tuh erk? ahahhaha..

tuhla aku pon tak bg salam menyampuk.. padan muka!

Momzy said...

*knock knock*

Assalamualaikum Ila..

Apa khabar orang disana? Hopefully u're doing great ya.

Ingat lagi tk dengan Kak Nora dr Spore? Hehe.

Ok, u take care. i leave my blog link incase u dont hv it.


sweetlydora.blogspot.com

:)

ila de cute said...

kak nora, rindu nya pada kak nora yg cantik...terima kasih kerana masih sudi melawat blog saya yg selalu sunyi sepi :)