Friday, August 13, 2010

Geng Pengembaraan ke Aquaria

Date : 11th July 2010
Venue : Aquaria KLCC
Tickets price : RM35 x 2(adult with mykad) + RM25 (kid with mykid)
Lunch @ Chillis : RM100
Syahmi and Hafiz's expression : PRICELESS!!!
Geng Pengembaraan (GP) ke Aquaria... 1st time pergi aquaria walaupun rumah adalah sgt dekat dgn klcc... hehhe ini pun sbb GP takde idea nak ke mana mana so gi klcc je la...awal awal pagi dah siap siap and terus keluar gi aquaria.


otw ke aquaria, nampak lak poster besar eclipse...ngehngehngeh...auwww mummy memang suka jacob ni maka wajib la ambil gambar dengan jacob...speaking about jacob, sat lagi nak tulis dlm blog la pasal gi nengok eclipse punya premier ari tu...heheh buat kenangan untuk anak cucu la katakan...


ni kat dlm aquaria la ni...kecik je pun aquaria ni...dari mula masuk syahmi dah bising "nak nengok shark, nak nengok shark" sampai tak concentrate nak nengok hidupan yg lain... tp mummy daddy wat derk je...kena nengok semua baru berbaloi dengan harga tiket :P

ni masa ni tengah nengok pekerja aquaria bg mkn ikan...saje letak gambo ni sbb mummy mcm cantik... hehhhehe

ni tengah nengok ikan pari...cute giler ikan ni...kita gerak gerak kan tangan kita kat cermin tu, ikan tu ikut je...syahmi and hafiz masa ni tengah amzaed...ingat mummy buat magic...heheheh bukan buat magic le sayang, ikan tu ingat tangan mummy yang gebu ni makanan...

ok gambar yang ni mummy tak cantik sgt tp bagi chance la kat daddy sbb gambo dia tak banyak so kena letak gak le gambo ni...

syahmi teruja giler nengok ikan ikan ni... hafiz mcm biasa relax je...

All in all, we had great outing.... lepas nengok ikan seme ni, perut pun lapar, terus gi makan...uncle dat and aunt ngah join us at chilis.

No comments: