Monday, August 09, 2010

Geng pengembaraan Demam

Geng Pengembaraan demam so tak dapat la nak mengembara ke mana2... duduk rumah aje...bermalas malasan... yang mula demam Syahmi, lepas menjangkit kat mummy n daddy, lepas last sekali penutup adik hafiz...

adik hafiz yang dah memang kurus jadi bertambah kurus... patutnya weekend lepas nak balik Labis tp sbb adik hafiz demam tak kebah lagi terus cancel, next week la balik labis... boleh buka puasa dgn Tok Ma and Tok Pa.
Syahmi punya badan pun susut sikit... kesian bila dua dua demam...
Btw, last friday (6 august 2010) ialah Anniversary yang ke 6 mummy and daddy...nothing fancy celebration... thn ni mummy betul2 busy dgn work and kebetulan syahmi n hafiz demam... daddy n mummy pergi makan sushi aje...

Thanks to Allah kerana rumah tangga kami bertahan sehingga kini... semoga Allah SWT berkati kehidupan kami sekeluarga...Amin...


Since kami tak ke mana mana weekend lepas, Syahmi and Hafiz main2 di rumah shj... Mummy n daddy bawak syahmi, mak tok and aunt ngah pergi ziarah kubur Aruah Abg Ifwat dan kubur aruah Mummy's grandma. Lepas ziarah dan bersih kubur, kami pergi breakfast and otw balik rumah singgah Gulati's sekejap...


Syahmi buat painting kat rumah...buat gambar mummy, buat gambar logo iron man, gambar jereta..Hafiz pulak still tak fully recover jadi Hafiz lebih byk nengok abg syahmi je...

Alhamdulillah walaupun semua kurang sihat but we are still together...we hope for another exciting weekend ahead...

No comments: