Friday, August 13, 2010

Eclipse Premier Show

Date : 8th July 2010
Ticket : RM60 (dapat goodies - tshirt, car stickers, mug, chocolate, pop corn, coke)
LRT ticket from Menara TM to KLCC : Tak ingat berapa...tp tak lebih rm3
Taxi : RM20
Experience : PRICELESS
Mula mula ramai je ahli rombongan cik kiah kengkonon nak pergi nengok Eclipse sesama... plan ni sejak tahun lepas lagi nak nengok Eclipse sesama, mummy ni pun terjebak gak..lepas tu semua ahli cik kiah pun mencari cari tiket...tetiba mummy teringat yang customer mummy "sunie" adalah peminat twilight tegar..so try tanya dia... Alhamdulillah dia ckp ada tiket premier kalau nak nengok RM60... mummy pun apa lagi terus bgtau cik sity...cik sity apa lagi terus bagi tau kepada ahli rombongan yang lain...

ahli rombongan lain bila dengar rm60 terus tak jadi...tp mummy and cik sity tetap berkobar kobar nak pergi... Rm60 pun tak pe lagi pun dapat goodies... kawan cik sity pun ada lagi 2 org join...
so masa hari event tu rupa nya ada cos play...aiyooo kami tak tau, kalau tak sure gi cari costume... so mulai malam tu tetiba la kami digelar twihard... ahhahahah tp ok je...we had fun... seronok giler rasa... tp kan tak ramai sgt le yg dress up...next year masa tayangan breaking dawn, mummy n cik sity dah plan nak pakai costumer... Insyallah...

cerita Eclipse ni mummy suka sbb banyak jacob...ahaksss...dan jacob adalah amat handsome... ok ni bukan first time mummy pergi nengok premier...tp dulu2 nengok premier sbb company sponsor citer tu so mummy dapat tiket free... tak de feel seronok yg melampau... kali ni rasa amat seronok sbb mmg nak nengok sgt...
SITY!!! next year kita gi sesama ek.... muahssss






No comments: