Tuesday, January 26, 2010

Syahmi and his drawing

Last week masa aunt nana fetch syahmi from school, aunt nana nengok baju syahmi sorang je tak kotor and tak comot kena water color...budak2 lain seme baju comot kena water color...so aunt nana tanya syahmi kenapa syahmi sorang je bersih...syahmi ckp sebab syahmi tak nak buat drawing dekat school...sebab cikgu suruh buat painting using sponge and water color..syahmi geli so syahmi tak nak buat...

malam tu mummy and daddy bising2 kat syahmi, kalau boleh mummy n daddy nak syahmi participate dgn semua school activities... susah juga rupanya nak encourage anak utk participate in school activity.


so last night syahmi had one to one drawing class with daddy...basically daddy cuma tolong cedok kan water color and letak kat pallete je, syahmi terus lukis sendiri...
Bravo darling syahmi!!! you are very talented...




3 comments:

Anonymous said...

Well I assent to but I contemplate the list inform should acquire more info then it has.

fiezachommel said...

hai kak ila...drop by at my blog fiezachommel.blogspot.com
i link ypirs too mine,ok kan?

Anonymous said...

what bands are good to see for emo hairstyles?
[url=http://www.emo-hairstyles.info/]emo hair[/url]