Tuesday, October 20, 2009

Why I love working @ TM??

Sebab mcm2 jualan ada..this week ada MPH sale... smlm dah rembat, hari ni pun rembat lagi...so hasil rembatan hari ni :-






TOLONG!!! sejak kerja kat menara TM, selalu sangat aku shopping, apsal la derang suka wat jual murah2 kat bawah ni....adeiiiiiiiii

8 comments:

iswatie "colours of life" said...

yg best tuh ada buku low fat cooking..best best best...

Mrs.Nury said...

wahh banyak ko borong ila...aku ni ah lagila same building ngan MPH & selalu jugak ada warehouse so sonok jugak dpt borong buku ni...infact its good kan.

Muffy said...

I miss the book stuff at menara..hehe..sekrg kalau pi cyber ari jumaat mesti singgah satu book stall beli buku budak-budak.

lagipun boleh dpt tax exemption :) so tak rugi beli buku.

Filla ~ Kasih Aleeya said...

sib ler bwah opis aku ada jual makanan jek.... kalo tak...matilah aku kene tabur duit jer...hahaha.. mcm best jek buku ko bli tu???

Aapitz said...

ila...so time ader sales jer laaa suker kerja kat TM...?? Kalo takder sales tak suker...???

ila de cute said...

watie, byk betul buku2...hehhe rambang mata dibuatnya...

nury, wah selalu le ko beli buku ek..

kak muffy, agree with u..leh dpt tax exeption...

Filla, heheh kat bawah opis aku ni selalu giler...ada jual sabun dari unilever murah2...ada jual crocs murah2.. ada jual baju budak murah2...ada jual chocolate yg kedai airport eraman tu murah2.... ishhh memang gatal je tangan nak membeli...

apitz, heheh ko memang bijak...mcm faham je perasaan aku...hehhe

Lenny said...

aku pon memborong td... murah kan... menarik2 plak tuh..

Along said...

Yeah, I bought some books for the kids too. I would have bought some for myself if not for the fact I have 3 books waiting to be read at home. Hehehehe...