Monday, October 19, 2009

Syahmi pergi nengok teater


Date : 18th October 2009
Venue : Taman Budaya
Title of teater : Asylum

Cerita nya boleh tahan best. Pak Anjang Syahmi berlakon dlm teater ni, so mummy and daddy brought Syahmi, Hafiz, mak tok and aunt nana pergi nengok teater. beside nak show our moral support to pak anjang, ada la aktiviti untuk outing kan...seronok sangat... Syahmi pun seronok and enjoy the show. Alhamdulillah Hafiz pun tak meragam.

Syahmi dapat peminat, habis je show, ada sekumpulan student dari UM dok serbu nak amik gambar dgn syahmi...Pak Anjang ckp "cis apsal syahmi plak yg glamer ni, bukannya dia berlakon pun" hehehe

Lepas tu syahmi pun naik stage nak salam dgn kengkawan pak anjang tp at the end menangis sbb takut dgn kawan pak anjang yg berlakon jadi polis n nurse... hehheh


all in all, we had a lovely weekend and new experience for Syahmi n Hafiz... So daddy lepas ni boleh le kita nengok tetaer lagi ye...



Lagi 1 milestone, kawan daddy ada tanya samada syahmi nak buat voice over utk cartoon ke tak...ehm menarik gak tu tp nengok le cemana kan....

2 comments:

Ayie a.k.a Nyei said...

sile bawak syahmi pegi blakon iklan!! dia dah ramai fans!! hahaha

Fina said...

pegi je buat voice over, dapat duit simpan untuk education, adik aku dulu nyanyi lagu untuk iklan sochews, one time dapat RM500 buta2...tu masa sebelum dia akil baligh la..suara tak pecah lagi...heheheh..