Monday, September 07, 2009

Syahmi dah pandai makan roti dengan jem

Yeyyy...mesti org kata elleh roti dgn jem je...huuhuh tp untuk mummy yang mempunyai anak yang emmang tak nak makan langsung nasi dan roti ni, so bila dia berjaya makan roti dgn jem maka ia adalah pencapaian cemerlang...

Syahmi sebenarnya dah beberapa kali makan roti gardenia kosong dan roti butterscotch, tp tak pernah la makan roti dgn jem.

semalam aunt ngah ada dapat hamper kat umah and she gave the hamper to Syahmi...then jumpa 4 botol jem yang comel2...syahmi excited la nak makan roti dgn jem... mlm semalam syahmi makan roti dgn jem strawberry and black cherry...Alhamdulillah mummu sangat happy dengan progress syahmi...

Syahmi's remarks lepas makan roti n jem "ehmm nice... Syahmi likes manish manish"... so sweet.....

2 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

heheh..syahmi mmg tak mkn nasi kan.. uih tp tak per ila..as long as dia makan gak benda lain..badan pon bambam.. ;).. oitt jadikan potluck kita?

azdra-azdra said...

betul2.. agree with filla