Monday, July 20, 2009

sob sob sob...kesian syahmi

kesian syahmi... masa kami attend birthdya party Ayong and Ryan, Syahmi tanya ni party sapa? then masa derang keluarkan birthday kek utk ayong and ryan potong n blow candle...syahmi pun sama tumpang excited... masa derang nak blow candle syahmi pun mcm nak join...tetiba atok budak duorg ni sound "haaa jgn tiup dulu"... masa tu mummy nengok dari jauh aje...kesian syahmi...syahmi terus lari pi tempat lain, main2...lepas tu dtg balik jenguk jenguk kat birthday cake tu...

syahmi memang tak mkn kek tapi syhami selalu excited nak blow candle and potong kek... syahmi dah ckp byk kali dia nak birthday party dia ada cake gambar tractor la gambar lori la etc... dah banyak kali syahmi tanya bila birthday party syahmi, tp before this mummy ingat bila dah lama sgt tak payah la buat... tp lepas pergi birthday party ayong n ryan, mummy rasa nak buat jugak la...

walaupun dah lambat sbb besday syahmi bulan 3 hari tu, mummy akan buat gak small celebration for syahmi...nak buat weekend ni tak boleh sbb daddy ada kerja, next weekend tak boleh sbb aunt ngah balik sabah...then maybe somewhere august before bulan puasa...

hopefully it can make my little sunshine happy...

5 comments:

Zehan said...

Haah... buatlah seblm puasa.. sekali dgn kenduri sambut puasa ke... mesti Syahmi syok...

shiemz said...

Alaaa...sedeynyer syami. Hati ibu mana x tersentuh dgn kata² anak dier kan.. Nak tak nak kena jugak la... Lagipun time² mcm nie la kiter nak leh layan. Nanti dier dah besar, dah xde moment2 mcm tu... :)

happy2gether said...

Ila...I understand yr feelings, coz syasya pon selalu tanya when is her party, sedangkan aritu kita dah bwk dia celebrate just between the family kat JB & SR, terfikir gak time buat bday aqil setahun nanti sure dia terasa, tapi kalo buat sekali harung okey ke ila, sedangkan b'day dia dah lama berlalu gak...huhuu kita pon bwk dia pi b'day anak kwn kita dia pon excited nak blow candles and tgk album lama tunjuk dia nak presents, huhuuu apa sajer kan utk happykan anak2 kita...takper ila, lmbt pon xper as long they're happy....

ila de cute said...

zehan,
tu ler aku rasa cam nak wat kecik2 la...

shiemz,
tu ler shiemz bila dah besar sure dha tak semanja ni kan...

mai,
tu ler mai sedih sgt...sob sob... drai dulu lagi kita berdua ada dilemma ni kan...

Mrs.Nury said...

Its ok dear...lambt celebrate pun takpe janji diorg happy