Sunday, June 14, 2009

Weekend Activities - Syahmi and Hafiz



Basically this weekend, tak byk keluar berjalan except on saturday we went to Syahmi's school then in the evening we went to Wan Cik's house with Mak Tok for Ghinna birthday, daddy tak join as he needs to join his team to Senawang for Pilih Kasih shooting...


Sunday pulak mummy and daddy pergi pasar waktu pagi, Syahmi and Hafiz duduk rumah with Mak Tok and Aunt Nana... then lepas tu kami rehat rehat di rumah je... mummy siap kan kek yang aunt kam order and Syahmi tolong mummy and daddy dgn bagi idea waht to draw on the cuppies... (visit http://rizqcakes.blogspot.com ye kalau nak nengok hasil creativity syahmi).

me and hubby nak ambil gambar Hafiz meniarap so letak le dia atas meja, tetiba abg syahmi pun join jugak..
meja ni meja kaca so kami risau le jugak sbb abg syahmi kan 'ringan' sgt..so takut le meja tu pecah...

Syahmi sibuk nak suruh adik duduk kat toys byk2 tu...and nampak dlm gambar ni Hafiz mcm diam aje and oblige to his older brother.


6 comments:

ibu umairah said...

banyak nyeeee anak patung...bantal kura2 tu sama mcm kakak umairah punya.....hee.heeeeee

sity29 said...

teringat org dulu2 kalau anak dah niarap mesti amik gambo atas meja eheheh

ila de cute said...

ibu umairah, anak patung tu semua abg syahmi punya except the caterpillar tu jer... hehehhe

sity, tu ler zaman dolu doulu, gambar meniarap atas meja is a MUST Do kan...hehheh

Azie N Arif said...

soo sweet...seronok ko gi sunway lagoon...syahmi sungguh berani...si hafiz dah pandai meniarap lepas ni start merangkak lah tu....rambut halus je, perang plak tu...mcm mat salleh btul hehehhe.

Aku rindu ngan ko ila...bile kita boleh berjumpa gossip hehhehe

*FullofCraps* said...

Salam Ila..

could u kindly fwd me ur blog email so that i cn send u an invitation again!

Thanks dear! ;)

Rgds,
Kak Nora of Mom-Secretpages

ila de cute said...

kak nora,

patut la your blog tak boleh view dah. my email address is marsilas@yahoo.com