Monday, April 27, 2009

Maid oh Maid

aku dah tulis few times about maid... at first I am kinda settle without maid...iye la hampir setahun takde maid, honestly rasa dah selesa dah dgn life skrg, especially my mum help a lot... tp lately ni lepas my mum balik umrah, she feels that dia macam nak spend more time utk beribadah n nak attend kelas agama tghari dalam 2 kali seminggu...so we agreed utk amik maid...this time around, bukan nya tak risau langsung tp kurang sket la sbb mak ada kat rumah to monitor that fellow... harap2 semua nya berjalan dgn baik... amin...
Syahmi ms tgh tunggu bibik baru dia sampai, kami janji dgn agent tu utk jumpa di Mydin USJ, syahmi nyenyak je tido dlm stroller.


Hafiz je tak tido, ni mak tok tgh agak2 hafiz...apsal ntah hafiz stone je ms ni...

Mummy and daddy yg dah bosan menunggu... kata pukul 4.30, ni pukul 5 baru dtg...

Note: sbnr nya mummy baru pandai transfer gambar dari hp, tu sbb rajin sket nak upload gambar....hehhhe jakun kan...

3 comments:

*Secretpages* said...

Kak Nora pon rase2 perlu nk amek Maid tp blom kesampaian lg.. ialah atleast ada maid bole gak bantu2 my Mom kan.. like ur mom, she also need time beribadah skrg.. =D

Kasih Aleeya said...

ok tak maid baru?... kalo tak ok..ko bakar jer dier..hahahahhaha....

Lenny said...

ila,

cam aku mentioned td.. semoga maid kali ok... semoga semuanyer berjalan lancar..

erm... patutler gambo banyak... tapi mmg phone ko nyer camera canggih arh..