Friday, April 24, 2009

macam macam syahmi

rasa macam cepat betul masa berlalu, skrg syahmi dah 3 years old... yesterday while driving to LCCT fetching hubby yang baru balik dari Jakarta for his job trip - syahmi sat next to me, teman mummy dia...mulut dia mcm biasa pot pet pot pet... masa tu mummy fikir cepat nya syahmi membesar and if possible mummy tak nak lupa kan every precious moment with syahmi... memang banyak ambil gambar syahmi tapi mummy selalu tak sempat update dlm blog... and hope one day syahmi will read this blog bila dia besar nanti and dia boleh nengok proses pembesarannya ...
Syahmi at McD Bandar Utama...jadi ritual dia pulak, everytime before attend Shichida class, syahmi would like to have Milo at McD...


Syahmi palying lego..masa ni dia buat walkie talkie...

Syahmi, kalau tak silap ni kat OU.


Syahmi with Hafiz...happily 'agah' hafiz...



Syahmi and his cheeky face... muahssss

Syahmi with quarter of his collection...he really loves this kind of toys...

Syahmi drink from his favourite mug that
we've bought during the Disney on Ice Show last year.

Syahmi with his spiderman cap... the cap we've bought from one small shop in Langkawi

Ni baju tidur favourite syahmi...

Syahmi at home... loves using straw kalau nak minum...

3 comments:

Kasih Aleeya said...

heheh... mmg kejap jer dah besar kan.. syahmi susut sket ker ila? runcing jek aku nengok dagu dier.. tp hensem tu tetap lah kan!!! kalo tak..takkan ler nama syahmie ada dlm list menantu idaman aku!!!!! kuakkakakakakaka...

Miss Moon said...

,muker syahmi yg cheeky tew cam nko la ilaaaaaaaaaaaaa cuba nko wat hidung chengit cam tew jugaks misti samaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

...$weE+ 666... said...

winduuuuuuuu syahmi! huhuhu... suker tgk gambar yg syahmi pakai cap tu... geng sama dgn fenriz suker pakai cap gak... hehehe... *muahz muahz*