Friday, March 06, 2009

HapPy 3rd Birthday Syahmi

Dear Syahmi,

HAPPY 3RD BIRTHDAY SAYANG... mummy and daddy mintak maaf sebab tak dapat nak buat birthday party on the dot of your birth date ye sebab skrg tgh busy Aunt Ngah Syahmi nak kahwin... Insyallah kita akan buat small get together cum birthday party lepas mak to syahmi balik dari umrah April nanti..but its ok dear, tomorrow I promise u to buy a slice of cake and you can blow candles as many times as u wish ye...

Byk sgt achievement Syahmi... mummy doa kan Syahmi membesar sebagai anak yg soleh, sihat, bijak, cerdik, berjaya dan Insyallah muslim yang baik. Mummy sayang sgt dengan syahmi... u are always my sunshine...

I love u syahmi...

9 comments:

Mrs.Nury said...

Happy 3rd Birthday Syahmi!!!
Be a good boy & be a good brother...

Lenny said...

happy 3rd birthday syahmi..

nanti pujuk mummy ngan daddy buat party okeh...

nanti alya and aish datang bawak pressie utk syahmi okeh?

iswatie "colours of life" said...

Happy Birthday Syahmi....

YaTiE said...

Hola Mi Amor...
Como esta usted..?
hehehehehe ni Yatie laa...
lama da x jumpa yer..
my sister kata u bru dpt2nd bb kan.. tahniah Ila!! m happy for u.. :D

zanazahari said...

Happy 3rd Birthday Syahmi..muaahhhhsss..

Lenny said...

amik award kat blog aku yer..

ibuVouge said...

happy bday syahmi.. moga jadi anak yg sholeh

Kasih Aleeya said...

happy belated bday syahmie... ila...sunyi sepi ko skang ni... windu kat ko nie.... bile bile bile??? nak jmpa..haha... sowi aku x dpt attend wedding adik ko... aku gi ipoh..anny kawen.... ko ym ler ila...huhu... windu..

...$weE+ 666... said...

hepi 3rd befday syahmi darling! kejap jer anak-anak kita dah big boy kan ila kan... kejap jer kengkawan dah tambah korum... diriku gak yg blom. huhu... sib baik ada filla & jujue. kalau dorang pun tambah, huwaaaaaaaaaaa... (sori pepagi jenguk sini dah emo plak, huhu)