Friday, December 05, 2008

Syahmi's new toy

dua hari lepas daddy dapat extra duit sket hasil dari his part time job...Alhamdulillah, simpan sket pastu daddy belanja mummy and mak tok mkn kat Chillis then beli kan syahmi new toy...suka sangat2 syahmi... hehheh sekarang pun tgh sale kat toys r'us so murah sket...



Syahmi suka sgt his new white board ni... and he spend most of his time drawing at the board...

6 comments:

Noni Nadiah binti Md Yusoff said...

Mummy..

nn pon suka whiteboard syahmi tuuu...
huhuu!

Azie N Arif said...

Ila, syahmi tu encem tahap gaban arr...dia punya gaya macho tu buat sume pumpuan tertawan...hehehehe. Ehhh...bape harga ek..toy tu..kalau ok nak beli gak ntuk sofea ngan yana..diaorg tu suka btul bab menulis ni.

MoMmy Balqis a.k.a Nury said...

wahhh syahmi dpt toys baru ek...balqis pun suker tulis2 cam syahmi tp auntie takde masa nak anta balqis ke totskol insyaallah next year kut.Syahmi mesti dah byk blajar mcm2 kan.Suker auntie baca perkembangan syahmi.Moga syahmi nanti membesar jadi anak yg pandai k :)

JuJue said...

best nyer tgk syahmi dok lukih kat situ...
beli la satu utk mak akid ni ahh..siannnnn mak akid.

syahmi, kalo jemu lukis kat situ..dinding umah mummy tu besar...draw kat dinding la plakk yer yang...muuuaahhh

Lenny said...

best la menda nieh.... tapi aku mmg dah stop beli alya menan besar2... takder tempat ah nak letak... tapi sian dier.... sbb dier suka main2 nieh.. pastuh berangan2..

isk.. bilala nak dapat beli umah beso niehhh..

jacker said...

cheap handbags
evening handbag
handbags online
ladies handbag
luxury handbag