Monday, November 17, 2008

Hafiz...

Last saturday, me and hubby asked Syahmi...

Mummy : Syahmi, apa nama adik Syahmi nanti?
Syahmi : Hafiz
Daddy : Apa dia? Apa nama adik Syahmi nanti?
Syahmi : (dengan muka yg lebih confident) HAFIZ!!!

Me and daddy just pandang sesama sendiri... Mana plak si Syahmi ni dengar nama Hafiz ni..then we asked my mum ada tak sesapa kat area umah kami ni nama Hafiz yg Syahmi kenal or ada ke rancangan TV recently yg ada watak nama Hafiz... my mum kata takde plak...

wonder, mana lah si Syahmi dapat nama ni...then now mummy and daddy tgh fikir nama adik but Hafiz was never in the list...sekarang kena consider la nama ni pulak as Syahmi suka nama ni...

6 comments:

Zehan said...

Hahaha... Dia suka nama "Hafizuddin" kot... oklah tuh.. cam nama anak aku... hahahah...

Lenny said...

comel gak nama Hafiz...:)

Kasih Aleeya said...

asal encem sgt syahmi masa nie? mcm jepun ko tau..ko tau aku ni mmg GEMAR lelaki jepun mcm takuya kimura..auwww...hensem.....Hafiz? ok lah tu.. syahmi n hafiz.. ler mcm x der kene ngene lak? tp blasah jeklah.. aku sokong jer!

Anonymous said...

syahmi + hafiz = syafiz. hehehe

happy2gether said...

Ila...mmg hencem gilerrrr Syahmi time nih...ala2 model jepun yg cute bersama basikal frog nyer...eheheh...

Hafiz?mana ek dia dengor nama tu?cam nama bestfren zaimi kat opis tapi bila panggil jadik 'apis'...huhuu...kena masuk list nama adik Syahmi la ek..ehehhe....awak dah sihat ke? take care k?mmmuahhhs

MoMmy Balqis a.k.a Nury said...

Nama Hafiz ok jugak....tp tak kene pulak ngan nama adik-beradik.Sorang Syahmi & sorang Hafiz.