Tuesday, October 14, 2008

Syahmi oh Syahmi!!!

Huuhuhuuh... yesterday was my first day work after 3 weeks of mc and leave... me feel malas amat nak pergi kerja smlm as Syahmi was very attached to me sepanjang me cuti... balik je kerja semalam terus terkam nak peluk and kiss Syhami...surprisingly he rejected me...he sepak and pukul me with no reason...i feel very sad... and this morning he rejected me again... why?? why ?? huhuhu apa yang tak kena nya? i feel very sad and terribly miss him...i miss to hug him..miss to kiss him...

Syahmi, mummy loves you so much...

8 comments:

Kasih Aleeya said...

sabo jek ler..syahmi tu ila.. ada ler dia x puas ati tu..confirm sbb dia rasa ko tinggalkan dier ko gi work.. so dia bengang.. biler dia bengang tu pon kira the way dia nak gitau ko dia bengang.. sabo yer..kejap jer tuh...

happy2gether said...

ila, lama nyer x dengar citer awak, awak sihat? MC ? sakit ker? Miss you so much...dont feel sad, Syahmi tu merajuk sbb awak pi keje...cam cakap Filla, nanti dia ok la tu, sajer tunjuk protes, tapi dia rindukan awak....don't worry...

Hugs...jemputlah beraya kat umah.

Mummy Alysha & Iskandar said...

lamanyer tak dgr citer ila.... rindulaaaa kat ila & syahmi... bila laaa lagi kita leh get together kan???
selamat hari raya to u... take care tau!!! banyakkan rehat....

Miss Moon said...

ha ha maybe tetiba dia bangun tido tgk awak dah pegi kije misti dia majuk kot

dont be sad ya ilaaaaaaaa

MoMmy Balqis a.k.a Nury said...

dun be sad ila....
Alaaa budak2 kan...biasala tu.Aku pun kadang2 ada jugak balqis buat camtu....balqis pulak taknak ngan aku tp nak ngan papa dia.Dia lebeykan papa dia dr aku.Biler tanya dia kata syg papa tak syg mommy...huhuhu...sedihkan.Tp kejap jer diorg ni buat perangai ko pujuk2la dia...ikut apa yg dia nak.Mcm aku buat kat balqisla..

Lenny said...

erm.. anak aku pon sama..
kalau dier blom bgn aku g keje... ok lg... tapi kalau dier dah bgn... aku kene pujuk macam2 sbb dier nangis tak kasik aku pegi work..

sabo jela.. nak marah.. tak sampai hati sbb dier nak kita ada ngan dier.. tak marah.. camana.. kita dah lewat nak g keje... last2... bersabar je la kan....

MamaFaMi said...

Agaknya dia jeles dengan adik kat dalam tu kot....

shafa said...

Dia merajuk tue...lama2 InsyaAllah ok balik syahmi tu..Sabar2 ye....jgn sedih2.