Wednesday, March 22, 2006

Sape nak beli susu?



Kat atas tu gambar stok ssu Syahmi.. At the moment, Syahmi minum susu Enfalac A+, tapi hari tu disebabkan ada miscommunication sket, daddy dia beli Bebelac plak... Lepas tu Dr. Christopher Lim from APSH (Ni ler Syahmi punyer doktor) bagi Syahmi lagi 3 tin susu... Dia suruh Syahmi try kot2 sesuai. dia kata kalau sesuai lain kali boleh le beli ngan dia, dia leh bagi diskaun.
So, stok susu Syahmi skang ni pelbagai brand le, ala2 nak jual susu plak..

7 comments:

ibuVouge said...

bleh bagi no tpon ila tak
e-mail kat IV
aina_nailofar@yahoo.com
atau analina@bernas.com.my
IV will consult regarding Bfed
pesan ila jgn give up

azie said...

I agree wif ibuvouge...do not give up. Once Ila stop Bfed, Ila akan rasa nyesal sampai keluar air mata darah tak guna. You can do it girl...

happy2gether said...

mai baru tadi ptg ckp ngan ila, dia takkan berenti, dia tiap2 hari pump breast dia, ada masa pam gak, tapi dia terpaksa campur susu formula sbb susu dia sikit sgt....kesian dia...dia kata dia dah cuba dan usaha...tapi dia bagi both...sbb syahmi nangis kalo x dpt minum ngan kenyang...

Kirana said...

Ila, tahniah atas kelahiran Syahmi. Saya pon dulu Sains Dungun gak. Awak batch tahun bila? Rasa macam kenal, tapi bila tgk gambar macam tak kenal pulak. Anyway..Happy for you and hubby!

fishie said...

dr christopher lim ni kalo bercakap mcm cina jual VCD jek tapi he's a good doctor, a lot of people give good review on him :)

anyway, congratulations to both of you


*my baby ilham loves to see dr lim too!

Mama Mia said...

ila,
please dont give up bf. Minum air banyak2 yer. Kalau nipple berdarah tu, rasanya tak memudaratkan baby kalau dia isap. Selalu kalau nipple berdarah ni, cara baby latch tak betul lagi. Biar aerola dalam mulut baby. Mudah-mudahan ila kuat yer.

louisericks02705586 said...

While you read this, YOU start to BECOME aware of your surroundings, CERTIAN things that you were not aware of such as the temperature of the room, and sounds may make YOU realize you WANT a real college degree.

Call this number now, (413) 208-3069

Get an unexplained feeling of joy, Make it last longer by getting your COLLEGE DEGREE. Just as sure as the sun is coming up tomorrow, these College Degree's come complete with transcripts, and are VERIFIABLE.

You know THAT Corporate America takes advantage of loopholes in the system. ITS now YOUR turn to take advantage of this specific opportunity, Take a second, Get a BETTER FEELING of joy and a better future BY CALLING this number 24 hours a day.
(413) 208-3069