Wednesday, February 15, 2006

PGLM


BEST! BEST! BEST!

Best betul PGLM semalam... walaupun dapat duduk kat seat belakang sekali (hehheheh sebab free seats... takpe tak kesah belakang pun belakang janji dapat nengok...) walaupun jalan nak ke Istana Budaya jam giler..kita org stucked dlm jam for almost 2 1/2 hours... berbaloi rasanya...

salute tengok AC yang act as Gusti Adipati and Adlin Aman Ramli as Sultan Melaka... lawak le Adlin nyanyi... tapi memang best... Tiara as Gusti Puteri pun best gak..cuma rasa kureng sket dgn Hang Tuah mat salleh... How I wish M Nasir yang jadi Hang Tuah mesti lagi best... Overall, memang best teater ni...

5 comments:

agakkacak said...

Hihih.. sian baby kena marah pasal gerak2 mase mommy tengah tahan kencin'... sabo je la ek che' nasib baik la citer dia best.. berbaloi gak redah jem yang amat pelik smalam tu...

happy2gether said...

Waa..bestnyer dpt tgk PGL, kita mmg suka tengok teater..ala2 minah literature...nak beli tiket cam mahal jeks... :( smlm kwn2 kita ramai yg dtg lmbt ke kelas, jam kata dorang, may be org pi sambut valentines kot..ehehhe....

ila de cute said...

hhhhehheh bukan sengaja nak marah baby, masa tu dah tak tahan nak terkencing...2 jam ...uishhhh mana leh tahan...

mai, semalam memang jam teruk, nak gi Istana Budaya jam yang melampau..teater mula lambat semalam sbb tak ramai audience dtg on time... gi lah tengok, best... kita cam nak gi tengok lagi je... tapi lum gaji.. :P

Anonymous said...

best regards, nice info » » »

Anonymous said...

best regards, nice info Paris hilton ana washer machine drain overflows Anal strapon lesbian http://www.free-bingo-1.info/Pregnancy_clomid.html Pepe le pu cat floor mats Taken proactiv pregnant jacuzzi hot tub pictures Jax 13u baseball team Internet storefront payday loan software for new zealand http://www.contact-lens-express.info/Colored-contact-lens.html maytag fridge freezer cold refrigerator cold tap washers edinburgh Whirlpool discontinued washers Sleeping viagra Daily bikini photo Affiliate merchant account Exhaust systems gmc savana 02 oldsmobile bravada