Monday, February 20, 2006

am back!!!

last week we went to see our gyne...hehheeh it was just a false labor contraction but dr still gave me mc so that i can fully rest at home... dr kinda worry with my condition, especially when i have a preterm labor and stillbirth experience... dr told me to rest a lot to avoid frequent contraction...

staying at home was nice...bets boleh baring2 atas sofa and tengok tv..yang tak best kat rumah tak de Internet... bosan betul... my family came from johor last weekend... abah asked me to do Doa Selamat at our home, so we are plan to do it this thursday after isyak...whoever free, please join the Majlis Doa Selamat ye... just a simple majlis and hubby will call orang surau for the majlis...

I cant wait to have the baby... and I hope i will have the opportunity to raise up my baby...

6 comments:

happy2gether said...

Ello Ila, bosan kalo awak xde kat opis, xde kawan nak gelak2 n citer bout pregnancy, glad u're back, how i wish I can join this thurs at yr hse, kiter ada quiz, kelas saturday dibawa blk ke thursday sbb ramai disapproved...anyway kita doakan semua selamat, amin.

Along said...

Ila, take care yer. takyah pikir keje sangat kalau doktor dah bagi mc. Just take your rest, watch TV, sleep, eat and feel happy. Boring tu kejap je...soh Poek beli buku/magazine banyak2. :D

Miss Moon said...

Rasa nyer cam nak pegi jer umah Ila, kiter tak pernah agi pegi umah awak..awak ngan mai pun tak pernah dtg umah kiter lagi ..nanti buleh anjurkan hari pegi ker pasar mlm . Anne ngan Hasnol selau dtg pegi pasar malam . Sebab pasar malam betul 2 depan umah ,kuar pagar, beli makanan , masuk umah terus makannnnnn

ha ha suker 2 jer menjemputkan diri sendiri ker umah ila ...hahhaha

ila de cute said...

mai : heheheh ada gak org rindu kita tak dtg opis ek...kita pun rindu gak nak dtg opis sbb leh jumpa kengkawan n main internet...umah kita takde phone line..sian kann

along : thanks along, memang pun malas nak fikir pasal kerja sbnrnya... tapi duduk umah pun boring gak... tu ler kerja poek beli magazine je...

miss moon : mari ler dtg umah kita...bebila pun boleh... nanti lepas bersalin kita jln gi umah awak ek... ooo dekat ngan pasar mlm ek... best le leh gi beli jagung...nyum nyum...

agakkacak said...

Hehehe.. seronoknyer dia dapat cuti... kita pun memonteng skali aa

Anonymous said...

Very nice site! Sports and games for children yahoo kid game online world 2004 2cusa contestants3a tricia coats