Friday, November 04, 2005

Aidilfitri 2005



Aidilfitri kali ni sebenarnya ialah Aidilfitri yang paling bermakna... sebab macam2...sebab tahun ni raya dengan mak and adik adik tapi tak balik johor pun beraya dengan abah...susah nak terangkan kenapa, tapi yang penting i love abah ...it just you cannot get all...sometimes you have to lose one...

Aidilfitri kali ni, first time pergi 2 kubur...selalunya pergi kubur aruah mak tok aje...tahun ni pergi kubur aruah Ifwat (my heaven boy) sekali..sedih sebenarnya but I know he is happy there... anak2 ahli syurga ni orang kata beruntung...


Aidilfitri kali ni, am pregnant again... maknanya 2 thn berturut turut raya aku pregnant..alhamdulillah murah rezeki... ikut kata dr, baby boy lagi...pengganti aruah abang dia agaknya... Allah SWT tu maha adil, dia ambil satu dari kami tapi dia gantikan dengan yang lain pula...

Aidilfitri kali ni lah aidilfitri yg aku n hubby paling sengkek..sebab kami beru je beli rumah... rumah kecik aje...a small apartment but we are very happy about it... alhamdulillah..insyallah kalau ada rezeki nak beli umah atas tanah plak nanti in the future...

Apa-apa pun, am really happy to celebrate raya this year... I am happy and bersyukur becoz my mum sihat, my hubby love me, i am expecting a baby and alhamdulillah walaupun tak kaya tapi cukuplah semua...

2 comments:

agakkacak said...

Raya tahun ni memang sengkek kan sayang.. tapi takpela.. as long as kita berdua still cukup makan, cukup pakai... Alhamdulillah. Takpe la, orang takde duit buat la cara takde duit kan.. kita beraya la ala qadar je, mane mampu gi, kita pegi.. sedangkan Bluehyppo tak penah dapat balik beraya.. sampai tahun ni iklan pun tak kuar.. inikan kita yang takde buget nak buat iklan pun... hmmm. Love you sayang, kita happy raye tahun ni... yeyy

happy2gether said...

emmm, raya thn ni ramai yg sengkek, including me n jaimy...nat wat camne, bukan masa kita lagi, baru kawin baru nak mula idup..stgh org dah lama kawin pun menyewa lagik, syukur kita dpt beli rumah x kisah walopun kecik tapi selesa utk didiami...moga thn dpn rezeki kita semakin murah dgn kehadiran cahaya mata masing2, amin..