Wednesday, October 26, 2005

Berbuka puasa with Old Boy

Before this i never knew that boys bonding lebih rapat dari girl...i went to a boarding school (just like him), I pun ada kawan kawan rapat masa sekolah dulu (just like him), i pun kengkadang ada contact kengkawan lama gak (just like him) tapi tak pernah plak jadi rapat giler and proud about school cam diorg (hubby and frens), takde le plak asyik nak citer ttg 'the good old days' bila jumpa ... ehmm that's old boy... or Ex MCKKian...

So semalam we went berbuka puasa with my hubby's group (old boy) @ Penthouse MCOBA... rasa malas sgt nak pergi... tapi pergi ler jugak...nasib baik bini2 diorg tu kira kengakwan i le jugak , sebabnya every time ada gathering mesti muka2 yg sama aje yg bawak bini... i had good time, catched up things with Aishah, Ayin, Effa and yesterday ada muka baru..Teratai (tunang Wawa)

Everybody excited nak tau our baby girl ke boy? dah scan ke belum? i really appreciate that guys...they are really concern.. masa Ifwat meninggal, diorg gak le yg buat tahlil untuk ifwat....terharu rasa..so when i am pregnant again semua excited... i told Salad (hubby's fren) i think it is a girl but according to dr, it might be a boy...salad dgn spontan pun jerit 'HIDUP KOLEJ MELAYU'... cant they ever think something else?? semua nya nak dikaitkan dengan sekolah... issshhh...

sayang, i know you are proud to be part of national heritage (MCKK), and I proud to be with your wife... I am glad having frens like them and their wives...

3 comments:

agakkacak said...

Ni lah kolej melayu, yang disanjung dan dipuja, harumlah namamu, oh kolej melayu, oh kolej kolej melayu.. pok pok pok!! (lagu cheering)hehehe, cayang jeles ke?..
leks leks.. macam sayang dengar uncle oldboy tu cakap la kan, ni la muka2 yang sayang akan jumpa for another 20-30 years from now.. a.k.a sepanjang hayat.. hehehe, the circle of friends that we have.. seronok kan?.. hehehe. sayang ni kira cam MCOBAnita la.. ahaks..

Anonymous said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it » » »

Anonymous said...

Looking for information and found it at this great site... http://www.suzuki-gsxr-750.info 1991 mazda miata fuse box location Webcam surveillance test Does zocor create a rash