Wednesday, September 21, 2005

12 weeks 5 days / 13 weeks 3 days

we went for the antenatal check up again yesterday... alhamdullilah baby looks ok...so i dont have to do the Amnio test... So from now on we have to berdoa a lot...

yesterday sepatutnya baby baru 12 weeks and 5 days, tapi bila scan, development baby shows yang dia dah 13 weeks 3 days, means my due date akan lebih cepat ler nanti, but dr said bila baby dah besar sikit baru kita boleh confirm the date.



Baby looks very active... I hope this time everything goes well, I cant afford to lost another child...


Pictures show baby movement...actually this picture we captured from the cd given by the doctor...

3 comments:

agakkacak said...

hehehe, seronoknyer tengok baby gerak2 kat dalam perut sayang. terase gumbira sangat2 jek. kalo kita kutuk sayang tersengih bile dengar nama mawi disebut, kite plak tersengih bile tengok baby kita kat dlm perut awak.. hehehe. ok lagi aaa tu.. hahaha. orait.. kite dah dengar auntie ana cakap kebaikan spirulinakan.. so.. ape kata, sayang continue on makan spirulina, nanti kot2 bole puase time puase ni.. kan kan kan?

happy2gether said...

alhamdulilah setakat ni perkembangan baby awak ok....insyallah this time we have the chance to be a mother.... ;-)

Anonymous said...

Enjoyed a lot! Corsica camping Cooking schools tuscany italy Venlafaxine adverse effect order vicodin online honda motorcycles Used pontiac 400 engine patio furniture 5mg adipex Solicitor crawley Microsoft money 2003 training electrostatic plotters cartoon sex Doncaster business bookmaker Buy acyclovir famvir valtrex herpes treatment online com Oe6 spam blocker Ged high school minor classes online florida 1995 mitsubishi eclipse Surveillance camera enclosure Bra shoulder support straps 2 clear contact lens